Tilbage til kattesiden

Tilbage til hovedsiden

Kopiering af tekst, grafik og billeder fra denne side er IKKE tilladt.

 

 

Alisha er født d. 16/7 - 1996 og var sort smoke med hvidt. Vi fik hende som 17 uger gammel killing, og hun var vores første Maine Coon. Vi havde begge haft huskat i vores barndomshjem, men da vi var flyttet sammen og ventede barn, bestemte vi os til at anskaffe en Maine Coon, og det blev så Alisha.

 

Alisha 17 uger gammel.

 

Alisha var helt sin egen. Hun var meget sky over for fremmede, og den eneste hun kom til og ville kæles med var mig. Ikke engang min mand ville hun snakke med. Børnene lærte hurtigt at Alisha skulle man ikke prøve at tage op, hun kradsede. Men Alisha var min lille kat. Hun kom når jeg kaldte og når hun hørte min bil kom hun løbende med det samme. Over for mig var hun opmærksomhedskrævende og hun var som oftest nær mig fra jeg stod op til jeg gik i seng.

I efterårsferien 2002 blev Alisha syg. Hun var afkræftet og hun savlede så meget, at hun var helt våd på forparten. Hun blev indlagt i 2 dage på dyrehospitalet, men de fandt ikke ud af hvad hun fejlede. Tilsyneladende hjalp det medicin de gav hende, og få dage efter hun var kommet hjem var hun helt OK igen.

Den 17/11-02 forsvandt Alisha sporløst. Vi ledte efter hende i flere dage uden at finde nogen spor. Jeg var helt knust. Det værste var, at jeg ikke vidste hvad der var sket. Heldigvis fandt vi hende d. 23/11, men hun var desværre død. Obduktionen viste ikke hvad der var årsag til hendes død, men det var en stor lettelse at finde hende, og få hende begravet.

Alisha hjemme i haven.

 

Tilbage til kattesiden

Tilbage til hovedsiden