Tilbage til kattesiden

Tilbage til hovedsiden

Kopiering af tekst, grafik og billeder fra denne side er IKKE tilladt.

 

 

Escape er født d. 25/11 - 1996 og er brun blotchedtabby med hvidt. Hun er steriliseret.

Vi købte hende d. 31/1-98, da hun var 1 år og 2 måneder. Escape havde boet hos en familie, som desværre skulle skilles og ikke kunne have deres katte længere, og på den måde kom hun til at bo hos os.

 

 

Escape har en meget plejekrævende pels i forhold til de andre katte. Hendes pels er meget kraftig og meget fin. Selv om vi børster hende ofte er vi alligevel nødt til at klippe sammenfiltrede klumper af en gang i mellem. Heldigvis har hun ikke noget imod at blive børstet. Det er værre hvis man får den underlige idé at hun skal vaskes. En gang kom hun ind med meget mudrede ben, og derfor ville jeg lige skylle dem under bruseren, men det ville hun ikke have. Jeg måtte opgive med et par store rifter.

Escape er jo efterhånden en midaldrende dame på 6 år, og hendes aktivitetsniveau er faldet. Hun bruger meget af sin tid på at sove. Hendes yndlingsrum er vores kontor, hvor hun elsker at tage pladsen op på vores kontorstole. Nu har hun fået sin egen kontorstol, men fars og mors er jo bedst. Eller endnu bedre... man kunne jo også tage to stole !

Hvis ikke der er plads på stolene kan man jo også ligge sig op på bordet. Hun går tit en tur henover både telefon og tastatur.

Escape er ofte med ovre i stalden for at fange mus. Hun er en ret habil musefanger. Heldigvis er der ikke så meget trafik ved vores hus, men da vi bor på landet er der mange traktorer og lastbiler, og dem er hun rigtig god til at passe på.

Klik her for at se flere billeder af Escape

 

Tilbage til kattesiden

Tilbage til hovedsiden