Tilbage til kattesiden

Tilbage til hovedsiden

Kopiering af tekst, grafik og billeder fra denne side er IKKE tilladt.

 

 

September 2004 - snart 2 år

Shady er født d. 1/10 - 2002 og er sort silver blotched tabby. Hun er datter af Balou og vi købte dem sammen d. 25/12-02 hos Purple Rain's katteri. Hun er steriliseret.

Shady som killing. Hvem kan stå for sådan en lille charmetrold?

Shady var som lille en charmetrold, og hun var meget hurtig til at falde til. Allerede samme sekund som vi åbnede transportkassen var hun igang med at udforske huset og lege med sit kattelegetøj. Hun elskede tomme papkasser og sin tøjmus. Hun var utrolig godmodig ligesom sin far, og hun havde ikke noget imod, at børnene bar rundt på hende.

Lige så hurtigt som hun kunne komme i legehumør, lige så hurtigt kunne hun også falde i søvn. Hun sov så tungt, at man faktisk godt kunne flytte hende mens hun sov.

 

Shady tager sig en velfortjent lur.

 

 

Shady sammen med farmand Balou.

 

Shady var lykkelig over at have sin farmand med i det nye hjem. De legede sammen, vaskede hinanden og sov også ofte sammen. Balou var ret overbærende over for sin datter, selvom hun sikkert kunne være lidt irriterende nogen gange.

 

Shady - næsten 4 måneder gammel.

 

Shady var meget glad for toiletpapir og køkkenrulle. Hun kunne i løbet af meget kort tid finde ud af, hvor mange meter der egentlig er i en rulle toiletpapir! Og køkkenrullen...? Den skal bare ha' bank!!! Og som alle andre Maine Coon var hun altid med hvor det sker, også når der skal spilles bob. Så vi har vores egen lille Bobcat....

 

 

Shady synes, ligesom sin far, at mine akvariefisk er vældig interessante. På dette billede slikker hun sig om munden... hun kan vist godt tænke sig en lille mundfuld Guppy!

 

 

Shady - snart voksen....

 

Som voksen kat har Shady skiftet meget karakter. Hun er blevet en meget selvstændig dame, der nok selv skal bestemme hvornår det er tid til kæl og hvornår hun vil være i fred. Hun er også meget bestemt over for de andre katte, og det er ikke dem alle, der får lov at være bedste venner med hende. Hun foretrækker til stadighed sin far, og har helt droppet barndomsvennen Bettemis.

 

 

 

Klik her for at se flere billeder af Shady

 

Tilbage til kattesiden

Tilbage til hovedsiden