Tilbage til krybdyrsiden

Tilbage til hovedsiden

 

Kopiering af tekst, grafik og billeder fra denne side er IKKE tilladt.

Kornsnog (Pantherophis guttatus)

Corny I var vores første slange, en rød kornsnog, som vi købte d. 5/7-03. Desværre døde den allerede efter et par uger. Dødsårsagen er ukendt, men den havde virket apatisk det meste af tiden og nægtede at spise. Måske var den også oppe i alderen, den var 145 cm.

 

 

Lige lidt flere billeder af Corny I:

 

Corny3.jpg (51922 byte) Corny4.jpg (56089 byte)  Corny6.jpg (53903 byte) Corny5.jpg (37436 byte)

 

Min mand, Mads, har selv bygget terrariet. Det er lavet af spånplader og glas fra et gammelt vindue. Der er sat to små urtepotter op med vedbend, desværre visnede det hurtigt, men slangerne ligger ofte i urtepotterne, og bruger stænglerne til at kravle op ad. Ellers bruger de meget barkstykkerne til skjul.

 

 

Efter Cornys død ville vi gerne have en kornsnog igen, og vi var heldige at finde en lille unge, som vi hjem d. 22/7-03. Den var ca. 40 cm. lang og samme tykkelse som en finger. En kær lille størrelse, som det skal blive spændende af se vokse op. Den blev også døbt Corny.

I oktober '03 var den lille størrelse vokset til over 60 cm. og i januar '04 var længden ca. 75 cm. 

 

 

Corny II

 

Flere billeder:

 Corny i urtepotte.jpg (37977 byte)  Corny på hånd.jpg (23035 byte)  Corny-hoved.jpg (27579 byte) 

 

Efter de to første kornsnoge er det kommet en del flere slanger til. Både flere kornsnoge og også andre arter, men dem kan I læse om på deres egen side.

 

For at gøre kornsnogesiden lidt mere overskuelige har jeg valgt at dele billederne ind efter snogenes farver. På mange af billederne ser man flere snoge sammen. Sådan går de ikke længere, de går alle individuelt, undtagen selvfølgelig når engang vi skal ha dem parret.

 

Normal (rød)

Anerythristic (sort albino/missing red)

Amelanistic (rød albino/missing black)

Snow (kombination af generne for anery og amel)

 

 

 

Tilbage til krybdyrsiden

Tilbage til hovedsiden